Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Zbigniew K. D.J. 85 Tij Moja (29567 niezalogowanych)

()
Początkujacy
hacitta napisał:
nie nie pytaj go prosze

dlaczego??? taki gorylek sie wam przyda -Ty go znasz?
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Ok wyszlo jak wyszlo trudno..Damy rade
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
................ajjjjjjjjj świat jest mały panie mroczku
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:

gg mi siadło qrde

znasz mnie hacitta ??? nie mówiłem mojego nazwiska publicznie
Zgłoś wpis
52 Posty
Arkadiusz W
(vadeer1)
Gaduła
Sorki, że się wcinam w eter, ale ta znajomość doktora z melanii mnie strasznie, hmmm ucieszyła, i nie dlatego, że wyjazd do Paryża się troszkę zmieni, ale dlatego, iż los tych dwoje , hmmm , poznał w tak iście super romantyczny, niespodziewany i nad wyraz fajny sposób. Ja już nie rozkminiam co będzie dalej, ale kurczę no życzę tej parze Wszystkiego co Najlepsze.
Superrrr, seriooo, znaczy, że jeszcze miłość nie umarła, toteż może i się kiedyś we mnie obudzi
Pozdrawiam forumowiczów......
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
vadeer1 napisał:
Sorki, że się wcinam w eter, ale ta znajomość doktora z melanii mnie strasznie, hmmm ucieszyła, i nie dlatego, że wyjazd do Paryża się troszkę zmieni, ale dlatego, iż los tych dwoje , hmmm , poznał w tak iście super romantyczny, niespodziewany i nad wyraz fajny sposób. Ja już nie rozkminiam co będzie dalej, ale kurczę no życzę tej parze Wszystkiego co Najlepsze.
Superrrr, seriooo, znaczy, że jeszcze miłość nie umarła, toteż może i się kiedyś we mnie obudzi

vadeer 1- troszke mocne słowa ale no sam w szoku jestem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
doktor napisał:
vadeer1 napisał:

vadeer 1- troszke mocne słowa ale no sam w szoku jestem
no no nie powiem mocne slowa ... ale ciesze sie ze w taki anie inny sposob to przyjeliscie hmmmna kazdego nigdy nie jest za pozno
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie powiem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:
nie powiem

ale dlaczego???????? no ja raczej Cie nie znam-a nie widziałem Cie również nigdy w towarzystwie np;moich znajomych...
Zgłoś wpis

Bliżej nas